Biz Kimiz?
Erdal's Showroom
 
1995 yılında Alman Teka markası ile ticari faaliyetlerine başlamıştır.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ulutaş,o yıllarda ürün yelpazesi bakımından her kesime ulaşabilen TEKA ANKASTRE'nin geleceğini görüp yatırımlarını sektörün ihtiyaçlarına göre belirleyip satış ve teknik servis birlikteliğiyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Ankastrenin sadece satışta bitmediğininin altını çizen Erdal Ulutaş profesyonel teknik ekibin de kendi bünyenizde olmadıktan sonra başarıya dönük büyümenin günümüz piyasa şartlarında kalıcı olamayacağını belirtmekle beraber temsil ettiğiniz markanın da sizinle aynı vizyonu paylaşmasının gerektiğinin altını çizerken yaptığınız işi seveceksiniz ve markaya inanacaksınız.Siz ürünlerinizin kalitesini benimsedikten sonra karşılığını mutlaka alırsınız diye belirtti.
 
Erdal Ulutaş Showroom da bulunan satış ekiplerinin eğitimlerinin bizzat kendisi tarafından yapılıp öncelikle müşterinin beklentilerini tespit edip doğru modellere yönlendirilmesinin makul ücretle tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamanın en doğru çözümün bu şekilde olduğunda başarılı bir satışın olacağını belirtmektedir.
 
Adana Bölge Showroomu olarak 2005 yılında alt bayilik yapılandırılmasını başlatılmış olup bu ana kadar Adana ve çevre illerinde yirmibeş bayilik oluşturulmuştur.
 
Ancak bu sayının 2013 sonuna kadar kırka çıkartmak için çalışmaların devam ettiğini,büyümenin kalıcı olabilmesi için kurmuş olduğumuz sistemin kaliteli işletim ve süreçlerinin geliştirilmesi aşamalrında bayilerimizi oluştururken sunulacak teminatlarda daha çok bayinin teknik tecrübesi,ticari görüşü,kişiliği,dürüstlüğü ve markaya zarar vermemesi en fazla üzerinde durduğumuz kriterler arasında yer alır.
 
 
Mağaza satışında verdiğimiz hizmet anlayışını online satışta da gerçekleştiren Erdal’s Showroom, www.erdals.com.tr  web sitesinden de ürün modelleri arasında filtreleme yaparak, gerçek ihtiyacınızı belirlemenizi ve doğru ürünü en ekonomik fiyat ve ödeme seçenekleri ile almanızı sağlamaktayız.
 
Beğendiniz bir ürünün tamamlayıcı olan diğer ürünlerini, aksesuarlarını görebileceğiniz gibi, aynı zamanda mağazamızda uyguladığımız tüm kampanyaları da Türkiye'nin neresinde olursanız olun online satış sitemizden güvenle alma imkanına sahipsiniz.
Ayın Ürünleri
TEKA HI 735
36.900,00 TL
indirimli 27.675,00 TL
TEKA DI 90
11.033,00 TL
indirimli 8.606,00 TL
TEKA HS 625
30.837,00 TL
indirimli 25.287,00 TL